top of page
Corporate_Hero_2545x834px.png

Ons aanbod

Of je nu op zoek bent naar werkkleding met je bedrijfslogo of fashionable apparel voor een eigen kledinglijn wil laten borduren of bedrukken, dan ben je bij Seyns Promotions aan het juiste adres! 

Bedrijfskledij-grijs.jpg

01

Bedrijfskledij

Het ideale visitekaartje voor je onderneming? Dat is gepersonaliseerde en herkenbare bedrijfskleding. Want kledingstukken die professionaliteit uitstralen wekken vertrouwen op.

02

Promotiekledij

Promotiekleding is de ideale manier voor bedrijven en organisaties om hun merk in de kijker te plaatsen. Denk maar aan bedrijfsevenementen, beurzen, sportevents, ... waar je als bedrijf wil dat mensen je blijven herinneren.

Promotiekledij-groen.jpg
Werkkledij.jpg

03

Werkkledij

Werkkledij die comfortabel, kwalitatief en volledig in lijn ligt met de huisstijl van uw bedrijf? Dat hebben wij!

Daarnaast hebben we ook voor de beroepen die aangepaste beschermingskledij nodig hebben tal van producten in ons assortiment.

04

Sportkledij

Met ons groot gamma aan sportkledij die van voetbalshirts, koersbroeken, golfpolo’s en nog veel meer gaat, kan zowel een professional als een amateur bij ons terecht. Om je sportoutfit helemaal eigen te maken kan je ervoor kiezen om het logo van je club, rugnummers of zelf sponsors te laten bedrukken of borduren op je kledij of sportzak.

Sportkledij.jpg
Relatiegeschenken.png

05

Relatiegeschenken & accessoires

Bij Seyns Promotions hebben we tal van personaliseerbare accessoires om uit te kiezen. Petten, totebags, handdoeken, fleece dekentjes, paraplu's, laptoptassen, ... Noem het maar op en wij personaliseren het!

06

Buitenreclame

De drempel voor klanten kleiner maken begint met buiten reclame maken. Voor spandoeken, beachflags en reclameborden kunt u ook bij ons terecht!

Buitenreclame.png
AdobeStock_146994884.jpeg

Uw kledij personaliseren

U kunt uw logo bij ons laten kunnen flex drukken, transferdrukken, zeefdrukken of borduren op uw kledij. Had je graag een voorbeeld gehad van hoe de personalisatie op je kledij er uit zal zien? Wij maken een digitaal voorbeeld zodat jij je finale goedkeuring kan geven voor we aan de slag gaan.

Enkele van onze realisaties

"Zeer tevreden met onze t-shirts van Seyns voor Just Russel. Annick & Tonny zijn heel meedenkend, vriendelijk en willen enkel top kwaliteit voor hun klanten.”

- Cyriel Van Steen (Co-founder Just Russel) -

bottom of page