Header-png6

Wie zijn wij?

Profiel Annick

Annick De Clercq

Vandaag de dag is het belangrijk dat u 'in de kijker loopt', dat men u ziet en herkent!


Daarom is er Seyns Promotions.

 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat graag inspeelt op die behoefte. Bent u een grote onderneming, kleine KMO, een eenmanszaak, vereniging of sportclub, wij hebben voor elk wat wils. Uit een ruim assortiment van kledij en merken kunt u bij ons kiezen wat voor u en uw mensen het beste past, geheel volgens de noden van uw activiteit en organisatie. Met onze ruime product kennis en jarenlange ervaring in de wereld van de kledij en publiciteit wordt u bij ons op een persoonlijke en directe manier geholpen met kledingadvies, vormgeving of materiaalkeuze.

 

Seyns Promotions is uw leverancier van werkkledij, promotiekledij, sport- en vrijetijdskledij. Uw bedrijfslogo wordt geheel volgens uw ontwerp gedrukt of geborduurd.

 

Daarnaast hebben wij ook een ruim gamma veiligheidsschoenen en veiligheidskledij.

 

In het kader van promotie en publiciteit hebben wij ook een geheel gamma relatiegeschenken en promotieartikels.

 

Door middel van een persoonlijk contact, een duidelijke offerte en een correcte afhandeling van uw bestelling zijn wij de ideale partner voor u om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf of organisatie de juiste uitstraling heeft en zodoende in de positieve zin van het woord 'in de kijker loopt'.